Ciasto z kremem kokosowym II

Ciasto z kremem kokosowym II
Ciasto kokosowe II jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 1243 kalorii, 19g białka, oraz 69g tłuszczu. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Krem Kokosowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka ubić lekko, wymieszać z białym cukrem, solą i wanilią. Stopniowo mieszać w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
3
Dodaj 1/2 szklanki kokosa do napełniania, i rezerwy pozostałe 1/2 szklanki na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
4
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 25 do 30 minut, lub aż nóż włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Super ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
6
Przed podaniem wymieszaj 1/2 szklanki kokosa z masłem i brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KokosKokos
MasłoMasło
7
Posypać wierzchem ciasta. Broil, o 3 lub 4 cale od ciepła, przez 2 do 4 minut.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn