Ciasto Z Kremem Kokosowym
Coconut Cream Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,05 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko kokosowe, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Placek z truskawkami i śmietaną podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć cukier, 3 łyżki wody i sok z cytryny.
Ciepło na średnim i wysokim ogniu. Kiedy cukier zmieni kolor na bursztynowy, ostrożnie i powoli ubijaj mleko kokosowe.
Wlać karmel do miski, która jest umieszczona w łaźni lodowej do ostygnięcia lub przenieść sos do miski i umieścić w lodówce.
W dużej misce ubić razem 1 szklankę mleka kokosowego, mleko i budyń wymieszać.
Wlej wystarczającą ilość sosu karmelowego, około 1/4 szklanki, aby pokryć dno Skórki ciasta.
Wlać nadzienie do skorupy na wierzchu karmelu.
W innej dużej misce, która została schłodzona. Ubijaj ciężką śmietanę i cukier cukierniczy, aż powstaną sztywne szczyty, uważaj, aby nie przebić.
Rozłóż bitą śmietanę na wierzchu ciasta i przechowuj w lodówce przez 1 godzinę lub do całkowitego ustawienia. Po ustawieniu ciasta posypać opiekanym kokosem i skropić pozostałym sosem karmelowym.