Ciasto Z Kremem Kokosowym
Need a deser wegetariański? Ciasto z kremem kokosowym może być świetnym przepisem. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka stałego skracania warzyw, sól, kokos, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze.
Dodać masło i skrócić; za pomocą zakrętów on / off, pokroić, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Mżawka 4 łyżki wody lodowej nad mieszaniną. Proces tylko do uzyskania wilgotnych grudek, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owiń w plastik. Chill 1 godzina.
Rozwałkuj ciasto między 2 arkuszami folii do 14-calowej rundy.
Przenieś ciasto do szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Zwis złożyć pod. Ozdobnie zagniatane krawędzie. Dno skorupy przebić widelcem. Zamrozić skórkę 15 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Zamrozić.)
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto linii z folią aluminiową. Napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Piec na złoty kolor i ustawić, o 10 protokół. Super. (Skorupa może być wykonana 1 dzień wcześniej. Owiń szczelnie folią.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
Ubij 1/2 szklanki cukru, jajka, żółtko i mąkę w średniej misce. Przynieś mleko i kokos na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny jaj, stale ubijając. Powrót do tego samego rondla; gotować, aż krem ciasto zgęstnieje i zagotuje, stale mieszając, o 4 protokół.
Wymieszać w ekstraktach waniliowych i kokosowych.
Przenieść krem ciasto do średniej miski. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Przenieść nadzienie do skorupy. Cover; chill overnight.
Tosty Kokosowe w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu, aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu, o 3 protokół. Całkowicie fajne.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę, cukier i ekstrakt kokosowy w średniej misce, aż powstaną szczyty.
Na wierzch nadzienia rozprowadzić bitą śmietanę.
Posypać równomiernie prażonym kokosem. (Można przygotować 4 godziny wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)