Ciasto Z Kremem Kokosowym

Ciasto Z Kremem Kokosowym
Need a deser wegetariański? Ciasto z kremem kokosowym może być świetnym przepisem. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka stałego skracania warzyw, sól, kokos, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać masło i skrócić; za pomocą zakrętów on / off, pokroić, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
3
Mżawka 4 łyżki wody lodowej nad mieszaniną. Proces tylko do uzyskania wilgotnych grudek, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owiń w plastik. Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rozwałkuj ciasto między 2 arkuszami folii do 14-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Przenieś ciasto do szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Zwis złożyć pod. Ozdobnie zagniatane krawędzie. Dno skorupy przebić widelcem. Zamrozić skórkę 15 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Zamrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto linii z folią aluminiową. Napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
7
Piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Zdjąć ciężarki i folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec na złoty kolor i ustawić, o 10 protokół. Super. (Skorupa może być wykonana 1 dzień wcześniej. Owiń szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
10
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
1
Ubij 1/2 szklanki cukru, jajka, żółtko i mąkę w średniej misce. Przynieś mleko i kokos na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny jaj, stale ubijając. Powrót do tego samego rondla; gotować, aż krem ciasto zgęstnieje i zagotuje, stale mieszając, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
żółtko Jajażółtko Jaja
KokosKokos
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zdjąć z ognia.
3
Wymieszać w ekstraktach waniliowych i kokosowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
WaniliaWanilia
4
Przenieść krem ciasto do średniej miski. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przenieść nadzienie do skorupy. Cover; chill overnight.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1
Tosty Kokosowe w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu, aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu, o 3 protokół. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę, cukier i ekstrakt kokosowy w średniej misce, aż powstaną szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na wierzch nadzienia rozprowadzić bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Posypać równomiernie prażonym kokosem. (Można przygotować 4 godziny wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
5
Podawać na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn