Ciasto z kremem jajecznym III

Ciasto z kremem jajecznym III
Jajeczny placek budyniowy III to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka mleka, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem.

Instrukcje

1
Piec ciasto powłoki w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 5 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz roztopione masło lub margarynę, cukier, mąkę, mleko, wanilię i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
3
Dodać ubite jajka i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Wlać nadzienie do częściowo upieczonej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 45 do 55 minut, lub aż wstawiony nóż wyjdzie czysty. Nie przegotować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn