Ciasto z kremem jajecznym III
Jajeczny placek budyniowy III to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka mleka, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem.
Instrukcje
Piec ciasto powłoki w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 5 minut. Odstawić.
Połącz roztopione masło lub margarynę, cukier, mąkę, mleko, wanilię i gałkę muszkatołową.
Dodać ubite jajka i dobrze wymieszać.
Wlać nadzienie do częściowo upieczonej skorupki ciasta.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 45 do 55 minut, lub aż wstawiony nóż wyjdzie czysty. Nie przegotować.