Ciasto z kremem dyniowym II
Ciasto z kremem dyniowym II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka bourbona, krystalizowanego imbiru, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce do mieszania lekko ubić jajka.
Dodaj śmietanę, sól, cukier, cynamon, ziele angielskie i dynię.
Dobrze wymieszaj, a następnie wymieszaj kandyzowany imbir i koniak, rum lub bourbon. Ostrożnie wlać mieszaninę do upieczonej skorupy ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Krem nadal będzie się kręcił.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną.