Ciasto Z Kremem Dyniowym
Jeśli 1,16 zł za porcję spada w budżecie, Pumpkin Cream Pie może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, skorupa pie skorupa, Pumpkin Pie spice, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i ułóż stojak w dolnej trzeciej części piekarnika.
W średniej misce, połączyć serek, puree z dyni, śmietana, brązowy cukier i pumpkin Pie spice. Używając elektrycznego miksera ręcznego, dodaj jajka, 1 na raz zawierające całkowicie między każdym dodatkiem.
Wlać nadzienie do skorupy ciasta i piec na blasze, aż nadzienie jest w większości zestaw i skorupa rumiane, o 50 do 60 protokół. Środek nadal będzie wyglądał na lekko luźny.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej.
W schłodzonej misce ubij śmietanę mikserem ręcznym, aż zacznie zgęstnieć.
Dodać brązowy cukier i przyprawę pumpkin pie i nadal ubijać, aż miękkie szczyty tworzą.
Rozłóż bitą śmietanę na cieście i podawaj natychmiast lub trzymaj w lodówce do 2 godzin przed podaniem. .