Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Jagodowym
Ciasto z kremem czekoladowo-jagodowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 229 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, twarożek, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, oraz Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 4 składniki w małej misce; wymieszaj widelcem do wilgotności. Naciśnij na dole i 1 cal w górę boki 9-calowy pie płyta pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować nadzienie, połącz twarożek i następne 5 składników (przez sól) w robocie kuchennym; proces przez 1 minutę lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać jajka i żółtko; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka wypełniająca przygotowaną skórkę.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż zestaw. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Aby służyć, rozprowadzić potrójny twaróg jagodowy równomiernie na wierzchu.