Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Jagodowym
Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz białko jaja, brązowy cukier, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, oraz Kubki Czekoladowe Berry & Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 4 składniki w małej misce; wymieszaj widelcem do wilgotności. Naciśnij na dole i 1 cal w górę boki 9-calowy pie płyta pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować nadzienie, połącz twarożek i następne 5 składników (przez sól) w robocie kuchennym; proces przez 1 minutę lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać jajka i żółtko; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka wypełniająca przygotowaną skórkę.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż zestaw. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Aby służyć, rozprowadzić potrójny twaróg jagodowy równomiernie na wierzchu.