Ciasto Z Kremem Cukrowym Espresso

Ciasto Z Kremem Cukrowym Espresso
Ciasto z kremem cukrowym Espresso może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, czekolada bita śmietana, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Brązowy cukier i ciasto czekoladowe z polewą Klonowo-Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posmaruj wnętrze nieobrobionej skorupy ciasta roztopionym masłem; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Śmietanę, brązowy cukier, mąkę i proszek espresso ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
RamięRamię
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać do przygotowanej Skórki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ustawi się, około 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na stojaku. Obficie wymieszać brzeg ciasta z bitą śmietaną czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn