Ciasto Z Kremem Cukrowym Espresso
Ciasto z kremem cukrowym Espresso może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, czekolada bita śmietana, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Brązowy cukier i ciasto czekoladowe z polewą Klonowo-Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posmaruj wnętrze nieobrobionej skorupy ciasta roztopionym masłem; odstaw na bok.
Śmietanę, brązowy cukier, mąkę i proszek espresso ubić do wymieszania.
Wlać do przygotowanej Skórki ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ustawi się, około 50 minut.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na stojaku. Obficie wymieszać brzeg ciasta z bitą śmietaną czekoladową.