Ciasto Z Kremem Bananowym

Ciasto Z Kremem Bananowym
Ciasto z kremem bananowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis jest nie tak zdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Aby uzyskać podobną, ale zdrowszą alternatywę, spróbuj Ciasto Z Syropem Klonowym. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z www.seriouseats.com ma 2872 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańskie i bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś łyżkę wanilii, pełnego mleka, cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pudding Z Kremem Waniliowym/Czekoladowym/Kokosowym/Bananowym, Ciasto Z Kremem Bananowym, oraz Ciasto Z Kremem Bananowym.

Instrukcje

1
Kształt i schłodzić ciasto. Zwilż powierzchnię tacy na arkusze bokami i ułóż ją folią foliową, z dodatkową folią pod ręką. W dużym rondlu ubij razem mleko, wanilię (strąk i nasiona, jeśli używasz fasoli waniliowej) i połowę cukru. Odstawić. W dużej misce ubij razem jajka, żółtka i sól, aż się rozjaśnią. W osobnej misce ubijamy pozostały cukier i skrobię kukurydzianą, a następnie dodajemy do jajek, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubijać przez dwie minuty, aż mieszanina jajek będzie blada i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Umieścić mieszaninę mleka na średnim ogniu i doprowadzić go tylko do wrzenia. Wyłączyć ogień i hartować mieszaninę jaj z gorącym mlekiem w czterech dodatkach, ubijając stale, gdy dodajesz gorący płyn do mieszaniny jaj. Powrót mieszaninę do garnka i ubijać stale na średnim ogniu, aż zacznie gęstnieć i rozpylać. Gdy zacznie się rozpylać, ubijaj dodatkowe dwie minuty, a następnie wyłącz ogień i kontynuuj ubijanie, dodając masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Ubijać, aż masło całkowicie się rozpuści i połączy, a następnie wlać budyń do wyłożonej blachy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Rozprowadzić równomiernie do ostygnięcia, a następnie pokryć powierzchnię bezpośrednio folią. Pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, a następnie przenieść do zamkniętego pojemnika i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Rozgrzej piekarnik do 218°. Ułóż schłodzoną skórkę z pergaminem lub folią i napełnij ciężarami (ponownie używam suszonej fasoli do tego celu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piecz ciasto przez 15 minut, obracając się w połowie, a następnie usuń ciężary i podszewkę i piec na dolnej półce, aż dno skorupy będzie złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia skorupy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Gotowy do złożenia, ubić budyń, aż stanie się gładki i elastyczny. Złożyć w zimnej bitej śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Rozłóż jedną trzecią budyniu na dnie skorupy, a następnie wierzch warstwą bananów, a następnie powtórz, rezerwując banany do dekoracji (nie rób bananów górnej warstwy, staną się brązowe i nieestetyczne). Na wierzch dodać bitą śmietanę i banany, pokrojone bezpośrednio przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn