Ciasto Z Kremem Bananowym

Ciasto Z Kremem Bananowym
Ciasto z kremem bananowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis jest nie tak zdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Aby uzyskać podobną, ale zdrowszą alternatywę, spróbuj Ciasto Z Syropem Klonowym. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z www.seriouseats.com ma 2872 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańskie i bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś łyżkę wanilii, pełnego mleka, cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pudding Z Kremem Waniliowym/Czekoladowym/Kokosowym/Bananowym, Ciasto Z Kremem Bananowym, oraz Ciasto Z Kremem Bananowym.

Instrukcje

1
Kształt i schłodzić ciasto. Zwilż powierzchnię tacy na arkusze bokami i ułóż ją folią foliową, z dodatkową folią pod ręką. W dużym rondlu ubij razem mleko, wanilię (strąk i nasiona, jeśli używasz fasoli waniliowej) i połowę cukru. Odstawić. W dużej misce ubij razem jajka, żółtka i sól, aż się rozjaśnią. W osobnej misce ubijamy pozostały cukier i skrobię kukurydzianą, a następnie dodajemy do jajek, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubijać przez dwie minuty, aż mieszanina jajek będzie blada i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Umieścić mieszaninę mleka na średnim ogniu i doprowadzić go tylko do wrzenia. Wyłączyć ogień i hartować mieszaninę jaj z gorącym mlekiem w czterech dodatkach, ubijając stale, gdy dodajesz gorący płyn do mieszaniny jaj. Powrót mieszaninę do garnka i ubijać stale na średnim ogniu, aż zacznie gęstnieć i rozpylać. Gdy zacznie się rozpylać, ubijaj dodatkowe dwie minuty, a następnie wyłącz ogień i kontynuuj ubijanie, dodając masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Ubijać, aż masło całkowicie się rozpuści i połączy, a następnie wlać budyń do wyłożonej blachy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Rozprowadzić równomiernie do ostygnięcia, a następnie pokryć powierzchnię bezpośrednio folią. Pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, a następnie przenieść do zamkniętego pojemnika i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6
Rozgrzej piekarnik do 218°. Ułóż schłodzoną skórkę z pergaminem lub folią i napełnij ciężarami (ponownie używam suszonej fasoli do tego celu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Piecz ciasto przez 15 minut, obracając się w połowie, a następnie usuń ciężary i podszewkę i piec na dolnej półce, aż dno skorupy będzie złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia skorupy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Gotowy do złożenia, ubić budyń, aż stanie się gładki i elastyczny. Złożyć w zimnej bitej śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Rozłóż jedną trzecią budyniu na dnie skorupy, a następnie wierzch warstwą bananów, a następnie powtórz, rezerwując banany do dekoracji (nie rób bananów górnej warstwy, staną się brązowe i nieestetyczne). Na wierzch dodać bitą śmietanę i banany, pokrojone bezpośrednio przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn