Ciasto Z Kremem Bananowym

Ciasto Z Kremem Bananowym
Ciasto z kremem bananowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis jest nie tak zdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Aby uzyskać podobną, ale zdrowszą alternatywę, spróbuj Ciasto Z Syropem Klonowym. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z www.seriouseats.com ma 2872 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańskie i bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś łyżkę wanilii, pełnego mleka, cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pudding Z Kremem Waniliowym/Czekoladowym/Kokosowym/Bananowym, Ciasto Z Kremem Bananowym, oraz Ciasto Z Kremem Bananowym.

Instrukcje

1
Kształt i schłodzić ciasto. Zwilż powierzchnię tacy na arkusze bokami i ułóż ją folią foliową, z dodatkową folią pod ręką. W dużym rondlu ubij razem mleko, wanilię (strąk i nasiona, jeśli używasz fasoli waniliowej) i połowę cukru. Odstawić. W dużej misce ubij razem jajka, żółtka i sól, aż się rozjaśnią. W osobnej misce ubijamy pozostały cukier i skrobię kukurydzianą, a następnie dodajemy do jajek, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ubijać przez dwie minuty, aż mieszanina jajek będzie blada i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Umieścić mieszaninę mleka na średnim ogniu i doprowadzić go tylko do wrzenia. Wyłączyć ogień i hartować mieszaninę jaj z gorącym mlekiem w czterech dodatkach, ubijając stale, gdy dodajesz gorący płyn do mieszaniny jaj. Powrót mieszaninę do garnka i ubijać stale na średnim ogniu, aż zacznie gęstnieć i rozpylać. Gdy zacznie się rozpylać, ubijaj dodatkowe dwie minuty, a następnie wyłącz ogień i kontynuuj ubijanie, dodając masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Ubijać, aż masło całkowicie się rozpuści i połączy, a następnie wlać budyń do wyłożonej blachy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Rozprowadzić równomiernie do ostygnięcia, a następnie pokryć powierzchnię bezpośrednio folią. Pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, a następnie przenieść do zamkniętego pojemnika i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Rozgrzej piekarnik do 218°. Ułóż schłodzoną skórkę z pergaminem lub folią i napełnij ciężarami (ponownie używam suszonej fasoli do tego celu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
Piecz ciasto przez 15 minut, obracając się w połowie, a następnie usuń ciężary i podszewkę i piec na dolnej półce, aż dno skorupy będzie złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia skorupy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
9
Gotowy do złożenia, ubić budyń, aż stanie się gładki i elastyczny. Złożyć w zimnej bitej śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
10
Rozłóż jedną trzecią budyniu na dnie skorupy, a następnie wierzch warstwą bananów, a następnie powtórz, rezerwując banany do dekoracji (nie rób bananów górnej warstwy, staną się brązowe i nieestetyczne). Na wierzch dodać bitą śmietanę i banany, pokrojone bezpośrednio przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn