Ciasto Z Kawiorem Z Lumpfish
Ciasto kawiorowe Lumpfish jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz serek, jajka ugotowane na twardo, ikrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Ciasto Wiśniowe, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj 8-calową sprężynową patelnię i odstaw na bok. Ugotowane na twardo jajka wymieszać z majonezem. Równomiernie rozprowadzić na dnie patelni w formie sprężyny i posypać mieloną cebulą. Wymieszać razem Serek i śmietanę do uzyskania gładkiej konsystencji i rozprowadzić na warstwie cebuli. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny w lodówce.
Po całkowitym wystygnięciu rozpakuj patelnię i rozłóż ikrę na wierzchu. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta i usuń stronę patelni w kształcie sprężyny.
Przed podaniem udekoruj klinami cytryny i gałązkami pietruszki.