Ciasto Z Jeżynami
Ciasto Blackberry wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 35 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 285 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz wyciąg z migdałów, skrobię kukurydzianą, pół-kufle jeżyn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Sałatka z buraków jeżyn z sosem balsamicznym jeżyn.
Instrukcje
Ustaw blachę do pieczenia wyłożoną folią na Dolnym stojaku. W dużej misce wrzucić 1 pół litra jeżyn z cukrem, skrobią kukurydzianą, ekstraktem migdałowym i solą; lekko zmiażdżyć jagody. Złóż pozostałe jagody i odstaw na 5 minut.
Łyżka owoców i wszelkich zgromadzonych soków do 9-calowy szklany talerz pie wyłożone 1 rundy łuszczącej skorupy Pie. Doprawić nadzienie masłem. Delikatnie posmaruj brzeg ciasta wodą. Umieść rozwiniętą górną skorupę nad nadzieniem i naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić. Przyciąć zwis do 1/2 cala, złożyć go pod siebie i ozdobnie zacisnąć.
Piecz ciasto na środku piekarnika przez 1 1/2 godziny, lub do momentu, gdy nadzienie będzie bulgotać, a skórka będzie głęboka na złoty kolor. Przykryj krawędź paskami folii w połowie pieczenia, aby zapobiec przerostowi.
Przenieś do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 4 godziny przed cięciem.