Ciasto Z Jagodami Bezowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z jagodami Bezowymi. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jagód, białka, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Bezowe Z Jagodami Mieszanymi, Ciasto Bezowe Z Jagodami Mieszanymi, oraz Bezy w czekoladzie i jagodach.
Instrukcje
Na bezę, w małej misce, połączyć 1/4 szklanki cukru, migdały i skrobia kukurydziana; odstawić. W dużej misce ubij na średniej prędkości białka i śmietanę tatarską, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijać w pozostałym cukrze, 1 łyżkę stołową na raz, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w mieszance migdałów.
Rozprowadź równomiernie na dnie i w górę boków nasmarowanego 9-calowego. talerz ciasta.
Piec w temperaturze 275° przez 1 do 1-1/2 godzin lub do jasnego złotego koloru. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy w piekarniku na 1 godzinę. Schłodzić na stojaku z drutu.
Do sosu połącz cukier i skrobię kukurydzianą w dużym rondlu. Stopniowo mieszaj w wodzie, aż będzie gładka; dodaj maliny. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 1 minutę lub aż zgęstnieje. Odstawić do ostygnięcia.
Łyżka lodów do skorupy; top z mieszanymi jagodami i sosem. Zamrozić resztki.