Jeśli 1,45 zł za porcję spada w Twoim budżecie, ciasto z jagnięciną i kiełbasą może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, nitki szafranu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, Kiełbasa Jagnięca, oraz Cassoulet z jagnięciną i kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
2
Dodać skrócenie; za pomocą włączania / wyłączania, pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek, sok pomarańczowy i 3 łyżki wody lodowej; mieszaj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Ciasto zebrać razem, podzielić na pół. Uformuj każde ciasto na pół w gładką kulkę; spłaszczyć każdy na dysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Skracanie
Woda
Oliwa Z Oliwek
Ciasto
3
Umieścić na powierzchni roboczej; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
4
Pozostaw w temperaturze pokojowej podczas napełniania.
1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Jagnięcina
3
Dodać jagnięcinę na patelni i sauté aż brązowy, o 4 protokół.
Dodaj cebulę i czosnek na patelni i smażyć 2 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować, aż cebula są bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Powrót jagnięciny na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać wino i szafran; gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 4 protokół. Wymieszać w sobrasada i sauté 2 protokół. Chłodne wypełnienie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sobrasada
Szafran
Wino
7
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Rozwałkuj każdy krążek ciasta między 2 arkuszami pergaminu do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
9
Przenieść 1 okrągłe ciasto do nieczystej obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
10
Rozłóż nadzienie jagnięce na cieście okrągłym, pozostawiając 2-calową gładką granicę. Nadzienie przykrywamy drugą okrągłą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciasto
Jagnięcina
11
Zwiń krawędzie, naciskając razem, aby dobrze uszczelnić. Używając małego ostrego noża, wytnij małe X w środku górnej skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
12
Umyj skórkę z ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Jajko
13
Piec ciasto, aż skorupa jest złoty kolor, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Ostudzić 15 minut.
15
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
16
* Sobrasada jest dostępny w La Española (310-539-0455; donajuana.com) lub z La Tienda (888-472-1022; tienda.com).