Apple Stack ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, jabłka tarta, cytryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Suszonymi Jabłkami, Ciasto Jabłkowo-Imbirowe, oraz Babuni Ragland ' s Apple Stack Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj nadzienie: pierwsze 4 składniki doprowadzić do lekkiego wrzenia w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 25 do 30 minut lub aż jabłka są miękkie i soki zagęścić. Wyrzucić plasterki cytryny. Całkowicie schłodzić (około 2 godzin). Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Przygotuj ciasto: lekko nasmaruj jednorazowe patelnie do ciast za pomocą sprayu do gotowania; dno linii patelni z papierem do pergaminu i lekko posmaruj papierem do pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
5
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
6
Wymieszać razem przyprawę do szarlotki i 2 3/4 szklanki mąki w średniej misce; wymieszać razem maślankę i sodę oczyszczoną w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Groch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką maślanki, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
8
Wymieszać razem pekan i pozostałą 1/4 szklanki mąki. Złożyć mieszaninę orzechów pekan i masło jabłkowe do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Jabłkowe
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
9
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Wymieszać około 1/3 białek do ciasta; złożyć w pozostałych białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
10
Podziel ciasto ciasto między przygotowane Patelnie, rozprowadzając przesuniętą szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
11
Piec w temperaturze 350 przez 7 minut; obracać Patelnie od górnego stojaka do dolnego stojaka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Piec 7 do 9 Więcej minut lub aż drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Wyjmij warstwy ciasta z piekarnika i posmaruj każdą z nich 2 do 3 łyżkami. ciepła glazura jabłkowa. (Zastrzegamy pozostałą glazurę.) Fajne warstwy ciasta w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłecznik
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; wyrzucić pergamin. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
1
Umieścić 1 warstwę, glazury-side up, na półmisku serwowania. Wierzch z nadzieniem 1 1/2 szklanki. Powtórz z pozostałymi warstwami i wypełnieniem. Górną ostatnią warstwę z pozostałym wypełnieniem i skropić ciasto żądaną ilością zastrzeżonej glazury jabłkowej.