Ciasto Z Jabłkami

Ciasto Z Jabłkami
Apple Stack ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, jabłka tarta, cytryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Suszonymi Jabłkami, Ciasto Jabłkowo-Imbirowe, oraz Babuni Ragland ' s Apple Stack Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj nadzienie: pierwsze 4 składniki doprowadzić do lekkiego wrzenia w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 25 do 30 minut lub aż jabłka są miękkie i soki zagęścić. Wyrzucić plasterki cytryny. Całkowicie schłodzić (około 2 godzin). Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Przygotuj ciasto: lekko nasmaruj jednorazowe patelnie do ciast za pomocą sprayu do gotowania; dno linii patelni z papierem do pergaminu i lekko posmaruj papierem do pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
5
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
6
Wymieszać razem przyprawę do szarlotki i 2 3/4 szklanki mąki w średniej misce; wymieszać razem maślankę i sodę oczyszczoną w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką maślanki, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
8
Wymieszać razem pekan i pozostałą 1/4 szklanki mąki. Złożyć mieszaninę orzechów pekan i masło jabłkowe do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
9
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Wymieszać około 1/3 białek do ciasta; złożyć w pozostałych białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
10
Podziel ciasto ciasto między przygotowane Patelnie, rozprowadzając przesuniętą szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
11
Piec w temperaturze 350 przez 7 minut; obracać Patelnie od górnego stojaka do dolnego stojaka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Piec 7 do 9 Więcej minut lub aż drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wyjmij warstwy ciasta z piekarnika i posmaruj każdą z nich 2 do 3 łyżkami. ciepła glazura jabłkowa. (Zastrzegamy pozostałą glazurę.) Fajne warstwy ciasta w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; wyrzucić pergamin. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1
Umieścić 1 warstwę, glazury-side up, na półmisku serwowania. Wierzch z nadzieniem 1 1/2 szklanki. Powtórz z pozostałymi warstwami i wypełnieniem. Górną ostatnią warstwę z pozostałym wypełnieniem i skropić ciasto żądaną ilością zastrzeżonej glazury jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn