Ciasto z jabłkami rozmarynu z kuchni Amiszów

Ciasto z jabłkami rozmarynu z kuchni Amiszów
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 536 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Jeśli 77 centów za porcję spada twój budżet, ciasto z jabłkami Rosemary z kuchni Amiszów może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Mieszanka jabłek, masła, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Burning Down the Kitchen with Isabelle from Crumb while making her Brownie Biscotti, Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Ciasto z rabarbarem i szarlotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki i umieścić w unbaked Pie shell.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
2
Połączyć mieszaninę okruchów i posypać na wierzchu.
3
Piec w temperaturze 163° przez 55 minut lub aż jabłka są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn