Ciasto z grzybami, szparagami i ziemniakami: formato di Funghi, Asparagi e Patate
Pieczarki, szparagi i ciasto ziemniaczane: formato di Funghi, Asparagi e Patate może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 22g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka szparagów ołówkowych, ziemniaków Yukon gold, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sfformato di Asparagi (szparagowa Terryna), Gattò di patate (placek ziemniaczany), oraz Szparagi Sformato, Fondanta + Pan Con Tomate dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś 6 litrów wody do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać 2 łyżki soli i ziemniaków. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Spuścić i rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
W średnim saute patelni, ciepła 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać czosnek i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż czosnek zamienia światło złoty brąz, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodaj szparagi i zarezerwowaną wodę ziemniaczaną do patelni. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podgrzać i doprowadzić wodę do wrzenia. Powrót ciepła do medium i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi jest miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać kostki pancetta i gotować, na średnim ogniu, aż tłuszcz z mięsa jest całkowicie renderowane, o 10 protokół. Gdy patelnia ma wystarczająco dużo tłuszczu pancetta, dodać grzyby cremini i saute w tłuszczu pancetta aż złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Crimini
2 Posiekane Czerwone Cebule
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Używając kilku łyżek oliwy z oliwek, nasmarować 12-calową okrągłą patelnię do pieczenia o bokach od 3 do 4 cali. Płaszcz patelnię z bułką tartą, wytrząsając nadmiar okruchów. Odstawić naczynie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
11
Przełóż ziemniaki przez młyn spożywczy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Dodać 1/4 szklanki oleju, jajka, ser, miętę i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać, aby dobrze połączyć. Łyżka 1/2 tłuczonych ziemniaków do przygotowanej patelni i za pomocą drewnianej łyżki równomiernie wygładzić je na patelni, tworząc równą warstwę. Łyżka szparagi, a następnie grzyby na ziemniaki, za pomocą łyżki, aby wygładzić każdy w równą warstwę. Grzyby wymieszać z pozostałymi ziemniakami, używając łyżki do równomiernego rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (około
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Piec, aż krawędzie są złotobrązowe, o 35 do 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
Wyjąć z piekarnika i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
Serwuj z Hee Hee
16
Dekoruj.
17
Połącz wszystkie składniki i łyżką na wierzchu ciasta ziemniaczanego.