Ciasto Z Dynią Toffi

Ciasto Z Dynią Toffi
Ciasto toffi z dyni wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, mleka, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać kawałki toffi do Pie shell; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
W dużej misce połączyć puree z dyni, biały cukier, brązowy cukier, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, wanilia i sól. Ubij w mleku, śmietanie i jajkach, aż nadzienie będzie gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać nadzienie na kawałki toffi w skorupce ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Umieść na blasze na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 90 minut, lub do momentu, gdy nadzienie zostanie ustawione i skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn