Ciasto Z Dyni Z Rumianym Masłem
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 394 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, ciasteczka imbirowe, squash i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krążki Do Squasha Z Tymiankowym Rumianym Masłem, Spaghetti Squash z chrupiącym czosnkiem i rumianym masłem, oraz Ravioli z dyni z rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Dodaj okruchy gingersnap do 9-calowego talerza ciasta.
Na okruchy wlać roztopione masło. Użyj łyżki, aby wymieszać i wymieszać okruchy wokół, aż zostaną całkowicie zwilżone. Wciśnij okruchy na dno i boki patelni i odstaw na bok.
W średnim rondlu, brązowe masło na średnim ogniu, wirowanie patelni co jakiś czas. Gdy masło zbrązowieje, przenieś je do miski elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Ubij razem masło i cukier, aż się połączą. Beat w squash, mleko, przyprawy i vanillla. Beat w jaja, skrobanie w dół boki i bicie aż tylko włączone.
Wlać nadzienie do przygotowanej skórki, a następnie piec przez 50-60 minut lub do momentu, gdy krawędzie nadzienia zostaną ustawione, a sam środek nadal będzie lekko chwiejny.
Wyjąć ciasto z piekarnika i całkowicie ostudzić przed podaniem, około 2 do 3 godzin.