Ciasto z dyni-mlecznej czekolady z skórką Gingersnap

Ciasto z dyni-mlecznej czekolady z skórką Gingersnap
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 265 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz kabocha squash, ciężką śmietanę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tarta z dyni czekoladowej z skórką Gingersnap, Sernik dyniowy w cieście Gingersnap, oraz Sernik Dyniowy Z Skórką Gingersnap.

Instrukcje

1
Dynię i dynię pokroić w ósemki; usunąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2
Umieść dynię i kawałki squasha w dużym naczyniu do pieczenia, wypełnij około 1/4 cala wody i przykryj folią aluminiową. Piecz przez 1 godzinę do 1 godziny i 15 minut, aż mięso będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Wyjąć z piekarnika i wyrzucić folię. Gdy dynia i kawałki squasha są wystarczająco fajne, aby obsłużyć, użyj dużej łyżki, aby zeskrobać mięso ze skóry; Odrzuć Skórki. Miąższ dyni i dyni Puree w maszynce, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przed schłodzeniem lub użyciem ostudzić do temperatury pokojowej.uwaga: ten przepis sprawia, że więcej puree niż wymagane w każdym z przepisów w tej książce. Resztki zamrozić w małych pojemnikach do 3 miesięcy i rozmrozić tuż przed użyciem.
5
Zrób Ganache: w małym rondlu zagotuj śmietanę i syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Wlać czekoladę, odstawić na 2 minuty, a następnie delikatnie ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Przenieść mieszaninę do płynnej miarki z wylewką i ostudzić do temperatury nieco wyższej niż temperatura pokojowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
8
Zrób ciasto: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Lekko pokryj 9-calową płytkę ciasta nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Do skórki gingersnap, wymieszać razem okruchy cookie, 2 łyżki brązowego cukru, 1/4 łyżeczki soli i masła, aż równomiernie połączone i mieszanina ma konsystencję mokrego piasku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
10
Wlać do talerza ciasta i, bardzo równomiernie i mocno, zapakować mieszaninę do podstawy i po bokach patelni, uważając, aby uniknąć zbyt dużego gromadzenia się w rogu patelni. Pozwól, aby około 1/4 cala nadmiaru wzniósł się ponad górną krawędź patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Ustaw talerz ciasta na blasze do pieczenia i piec, aż skorupa jest lekko dmuchany i nieco ciemniejszy kolor, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez około 5 minut, a następnie przenieść do zamrażarki, aż będzie gotowy do użycia.
13
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
W dużej misce, ubić razem pozostałe 1/2 szklanki brązowego cukru, pozostałe 1/2 łyżeczki soli, pieczona dynia i squash, całe jaja, żółtko, śmietana, melasa, wanilia, cynamon, imbir, i gałka muszkatołowa, aż całkowicie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Wlać do przygotowanego piecrust i piec, aż krem jest ustawiony w środku, gdy płyta ciasto jest lekko jiggled, 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
16
Ostudzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce przez 30 do 45 minut, aby ustawić.
17
Używając tylnej części łyżki lub chochli, rozprowadź ganache w równomiernym okręgu na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
18
Umieść ciasto w lodówce, aż ganache dopiero zacznie się ustawiać, 3 do 5 minut.
19
Wyjmij ciasto z lodówki i użyj łyżki lub chochli, aby ponownie rozprowadzić ganache, aby uzyskać dekoracyjną, rustykalną konsystencję. Przechowywać w lodówce, aż do pełnego zestawu przed krojenia, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn