Ciasto z dyni-mlecznej czekolady z skórką Gingersnap

Ciasto z dyni-mlecznej czekolady z skórką Gingersnap
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 265 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz kabocha squash, ciężką śmietanę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tarta z dyni czekoladowej z skórką Gingersnap, Sernik dyniowy w cieście Gingersnap, oraz Sernik Dyniowy Z Skórką Gingersnap.

Instrukcje

1
Dynię i dynię pokroić w ósemki; usunąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Umieść dynię i kawałki squasha w dużym naczyniu do pieczenia, wypełnij około 1/4 cala wody i przykryj folią aluminiową. Piecz przez 1 godzinę do 1 godziny i 15 minut, aż mięso będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wyjąć z piekarnika i wyrzucić folię. Gdy dynia i kawałki squasha są wystarczająco fajne, aby obsłużyć, użyj dużej łyżki, aby zeskrobać mięso ze skóry; Odrzuć Skórki. Miąższ dyni i dyni Puree w maszynce, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Przed schłodzeniem lub użyciem ostudzić do temperatury pokojowej.uwaga: ten przepis sprawia, że więcej puree niż wymagane w każdym z przepisów w tej książce. Resztki zamrozić w małych pojemnikach do 3 miesięcy i rozmrozić tuż przed użyciem.
5
Zrób Ganache: w małym rondlu zagotuj śmietanę i syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Wlać czekoladę, odstawić na 2 minuty, a następnie delikatnie ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Przenieść mieszaninę do płynnej miarki z wylewką i ostudzić do temperatury nieco wyższej niż temperatura pokojowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
8
Zrób ciasto: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Lekko pokryj 9-calową płytkę ciasta nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Do skórki gingersnap, wymieszać razem okruchy cookie, 2 łyżki brązowego cukru, 1/4 łyżeczki soli i masła, aż równomiernie połączone i mieszanina ma konsystencję mokrego piasku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
RamięRamię
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Wlać do talerza ciasta i, bardzo równomiernie i mocno, zapakować mieszaninę do podstawy i po bokach patelni, uważając, aby uniknąć zbyt dużego gromadzenia się w rogu patelni. Pozwól, aby około 1/4 cala nadmiaru wzniósł się ponad górną krawędź patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Ustaw talerz ciasta na blasze do pieczenia i piec, aż skorupa jest lekko dmuchany i nieco ciemniejszy kolor, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez około 5 minut, a następnie przenieść do zamrażarki, aż będzie gotowy do użycia.
13
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
W dużej misce, ubić razem pozostałe 1/2 szklanki brązowego cukru, pozostałe 1/2 łyżeczki soli, pieczona dynia i squash, całe jaja, żółtko, śmietana, melasa, wanilia, cynamon, imbir, i gałka muszkatołowa, aż całkowicie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Wlać do przygotowanego piecrust i piec, aż krem jest ustawiony w środku, gdy płyta ciasto jest lekko jiggled, 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Ostudzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce przez 30 do 45 minut, aby ustawić.
17
Używając tylnej części łyżki lub chochli, rozprowadź ganache w równomiernym okręgu na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
18
Umieść ciasto w lodówce, aż ganache dopiero zacznie się ustawiać, 3 do 5 minut.
19
Wyjmij ciasto z lodówki i użyj łyżki lub chochli, aby ponownie rozprowadzić ganache, aby uzyskać dekoracyjną, rustykalną konsystencję. Przechowywać w lodówce, aż do pełnego zestawu przed krojenia, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn