Ciasto Z Dyni Bez Skórki
Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie spice, brązowy cukier, białka jaj, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indywidualne ciasto z dyni bez skórki (aka krem z dyni), Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Ciasto Z Dyni Bez Skórki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray pie Płyta, 10x1 1/2 cala, z nonstick gotowania sprayu.
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki brązowy cukier Topping; odstawić.
Umieść wszystkie składniki Pumpkin Pie w blenderze lub robocie kuchennym w kolejności podanej. Przykryć i zmiksować na gładką masę.
Piec 50 do 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Chłodne 15 minut. Przechowywać w lodówce około 4 godzin lub do schłodzenia.