Ciasto Z Dynią Toffi
Ciasto toffi z dyni wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, mleka, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Posypać kawałki toffi do Pie shell; odstawić.
W dużej misce połączyć puree z dyni, biały cukier, brązowy cukier, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, wanilia i sól. Ubij w mleku, śmietanie i jajkach, aż nadzienie będzie gładkie i kremowe.
Wlać nadzienie na kawałki toffi w skorupce ciasta.
Umieść na blasze na środku piekarnika.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 90 minut, lub do momentu, gdy nadzienie zostanie ustawione i skórka będzie złotobrązowa.