Ciasto z czerwonymi malinami

Ciasto z czerwonymi malinami
Przepis na ciasto z czerwonymi malinami można przygotować w około 1 godzinę i 5 minut . Ten przepis na wegetariańskie lacto ovo jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 1,58 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 233 kalorie , 1 g białka i 3 g tłuszczu . Dobrze sprawdza się jako deser. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup szybko gotującą się tapiokę, ciasto), sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 26% , to danie jest raczej kiepskie. Babeczki z malinami i lukrem malinowym , Ciasto z jeżynami i malinami oraz Ciasto z jagodami i malinami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj 1-1/2 szklanki cukru, tapiokę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj maliny i sok z limonki; delikatnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3
Odstawić na 15 minut.
4
Wyłóż ciastem dolną część formy do ciasta o średnicy 9 cali; wyrównaj brzegi formy.
5
Dodaj nadzienie i posyp masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
6
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść nadzienie. Przytnij, uszczelnij i pofaluj brzegi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
7
Zrób nacięcia u góry.
8
Posmarować mlekiem, posypać resztą cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
9
Piec w temperaturze 450° przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 350°; piecz jeszcze 35-40 minut lub do momentu, aż skorupa będzie złocistobrązowa, a nadzienie bulgoczące. Przykryj krawędzie folią przez ostatnie 15 minut, aby zapobiec nadmiernemu zrumienieniu, jeśli to konieczne. nadmiernemu zrumienieniu. Ostudzić na kratce. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn