Ciasto Z Czekoladą Miętową

Ciasto Z Czekoladą Miętową
Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladę crumb crust, mint chocolate chip ice cream, semisweet chocolate i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Ciasto czekoladowe KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes.

Instrukcje

1
Łyżka lodów do skorupy. W kuchence mikrofalowej miskę, stopić czekoladę; mieszać, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Mżawka na lodach. Zamrażać przez 6-8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3
Wyjąć z zamrażarki 15 minut przed podaniem. Ciasto można zamrozić do 2 miesięcy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn