Ciasto Z Czekoladą Miętową
Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladę crumb crust, mint chocolate chip ice cream, semisweet chocolate i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Ciasto czekoladowe KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes.
Instrukcje
Łyżka lodów do skorupy. W kuchence mikrofalowej miskę, stopić czekoladę; mieszać, aż gładka.
Mżawka na lodach. Zamrażać przez 6-8 godzin lub przez noc.
Wyjąć z zamrażarki 15 minut przed podaniem. Ciasto można zamrozić do 2 miesięcy.