Ciasto z czarnego bzu crunch
Ciasto z czarnego bzu crunch może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis lacto ovo vegetarian służy 8 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Mieszanka mielonych migdałów, złotego cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 199 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 17%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ciasto Polenta Pound z kremem z czarnego bzu Anglaise, Ciasto Z Dyni Crunch, oraz Ciasto Z Dyni Crunch.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Wysmaruj i wyłóż pergamin o gramaturze 2LB/900g z długim paskiem pergaminu do pieczenia. Aby ciasto Bochenek ciasto, ubić masło i cukier z elektryczną trzepaczką, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka, mąkę, migdały, proszek do pieczenia i mleko na gładką masę.
Wlać do blaszki i piec 45-50 min, aż się zrumienią, a w środku pojawi się czysty szaszłyk.
Jak tylko ciasto wyjdzie z piekarnika, nakłuj je szaszłykiem.
Wymieszać ze sobą sycący i dodatkowy cukier, a następnie zalać całe ciasto. Ostudzić w puszce, a następnie ostrożnie wyjąć, aby pokroić.