Ciasto z czarnego bzu crunch

Ciasto z czarnego bzu crunch
Ciasto z czarnego bzu crunch może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis lacto ovo vegetarian służy 8 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Mieszanka mielonych migdałów, złotego cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 199 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 17%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ciasto Polenta Pound z kremem z czarnego bzu Anglaise, Ciasto Z Dyni Crunch, oraz Ciasto Z Dyni Crunch.

Instrukcje

1
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wysmaruj i wyłóż pergamin o gramaturze 2LB/900g z długim paskiem pergaminu do pieczenia. Aby ciasto Bochenek ciasto, ubić masło i cukier z elektryczną trzepaczką, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka, mąkę, migdały, proszek do pieczenia i mleko na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać do blaszki i piec 45-50 min, aż się zrumienią, a w środku pojawi się czysty szaszłyk.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Jak tylko ciasto wyjdzie z piekarnika, nakłuj je szaszłykiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wymieszać ze sobą sycący i dodatkowy cukier, a następnie zalać całe ciasto. Ostudzić w puszce, a następnie ostrożnie wyjąć, aby pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerdecznySerdeczny
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Ciasto świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn