Ciasto z cukinią mamy

Ciasto z cukinią mamy
Ciasto z cukinią mamy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oregano, jajka, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Rozwiń rolki półksiężyca i naciśnij na 9-calową patelnię, obejmującą boki i dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc ChłodniczyRolki Półksiężyc Chłodniczy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić margarynę na patelni na średnim ogniu, i gotować cukinię i cebulę do miękkości. Doprawić natką pietruszki, oregano, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
CukiniaCukinia
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń formę patelni ciepła, i wymieszać jajka i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż zestaw. Schłodzić 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn