Ciasto z cukinią mamy
Ciasto z cukinią mamy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oregano, jajka, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Rozwiń rolki półksiężyca i naciśnij na 9-calową patelnię, obejmującą boki i dół.
Roztopić margarynę na patelni na średnim ogniu, i gotować cukinię i cebulę do miękkości. Doprawić natką pietruszki, oregano, solą i pieprzem.
Usuń formę patelni ciepła, i wymieszać jajka i ser.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż zestaw. Schłodzić 10 minut przed podaniem.