Ciasto z cukinii bez spodu

Ciasto z cukinii bez spodu
Ciasto z cukinii bez spodu wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 12 osób. Za 48 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 189 kalorii , 7 g białka i 11 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga mieszanki do ciastek/pieczenia, mieszanki do ciastek/pieczenia, cebuli i sera cheddar. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 32% . Podobne przepisy obejmują Ciasto z pomidorami i cukinią , Cytrynowe placki z cukinii i Pieczone paluszki z cukinii w panko .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj pięć pierwszych składników. Wymieszaj z cukinią, mieszanką ciasteczek i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła OrzechowegoOpcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła Orzechowego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
2
Wlać do dwóch natłuszczonych foremek do ciasta o średnicy 9 cali.
3
Piec w temperaturze 350° przez 35 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kilka Ostrych SosówKilka Ostrych Sosów
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn