Ciasto Z Brązowym Masłem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać brązowy masło Funt ciasto spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 114g tłuszczu, oraz w sumie 1896 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, brązowy cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto Z Brązowym Masłem, Old Fashioned Brown Butter Pound Cake, oraz Ciasto z brązową glazurą maślaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163° z półką w środku. Masło i lekko mąki 8 1/2-przez 4 1/2-calowy bochenek patelni.
Rozgrzać masło w 10-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż ciała stałe mleka na dnie są ciemnobrązowe czekolady.
Przenieść do płytkiej miski i schłodzić w zamrażarce, aż tylko zatkane, o 15 protokół.
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Ubić razem brązowe masło i cukry z mikserem elektrycznym, aż puszyste, o 2 protokół.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Przy niskiej prędkości, wymieszać w mieszaninie mąki, aż tylko włączone.
Przenieś ciasto na patelnię, wygładzając górę, a następnie rap pan na blacie, aby osiąść ciasto.
Piec, aż złoto-brązowy i drewniany kilof włożony do środka wychodzi czysty, 1 do 1 1/4 godziny. Ostudzić na patelni 30 minut, następnie odwrócić ciasto na stojaku i ostudzić całkowicie, po prawej stronie do góry, 1 godzinę.