Ciasto z brązowym cukrem z sosem Rumowo-karmelowym
Need a deser wegetariański? Ciasto z brązowym cukrem z sosem Rumowo-karmelowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sticky Toffee Date Cake with Brown Sugar Caramel Sauce, Ciasto z brązowym cukrem z sosem maślanym z brązowego cukru, oraz Sos Karmelowy Solony Z Brązowego Cukru.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 163°. smar 12-cup karbowany tube ciasto pan ze skróceniem (nie używać sprayu); płaszcz z mąką. W dużej misce, beat cukry i masło z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Forma Na Ciasto
Skręcić Liny Lukrecjowe
Piekarnik
2
Dodać mleko, wanilię i jajka. Beat na średniej prędkości 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jajko
Mleko
3
Ubić w mące, proszku do pieczenia i soli, aż mieszanina będzie gładka i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
4
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec 1 godzinę 5 minut do 1 godziny 15 minut lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
6
Zdjąć z patelni. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
W rondlu 1-quart rozgrzać polewę karmelową i rum na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane i ciepłe.