Ciasto z brzoskwiniami i masłem

Ciasto z brzoskwiniami i masłem
Brzoskwinie i ciasto maślane może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 800 kalorii, 4G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 60 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś brzoskwiniowy nektar, różowy żel food color, brzoskwinia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczone brzoskwinie z masłem Ricotta i bułką tartą, Ciasto brzoskwiniowe ~ Peaches n ' Cream Cake, oraz Ciasto z brzoskwiniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. spody i boki 3 (8 - lub 9-calowych) okrągłych patelni ze skróceniem; lekko mąka. W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić plastry brzoskwini w pojemniku blendera. Przykryć; zmiksować około 30 sekund lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać 1 szklankę puree brzoskwiń do małej miseczki; wymieszać nektar brzoskwiniowy, 2 łyżeczki wanilii i skórki pomarańczowej. Rezerwa Pozostałe puree na lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar BrzoskwiniowyNektar Brzoskwiniowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
LukierLukier
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
W dużej misce, pokonać 1 szklanka masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 30 sekund. Stopniowo dodawać cukier granulowany, około 1/4 szklanki na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Beat 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Przy niskiej prędkości, na przemian dodać mieszankę mąki, około jednej trzeciej na raz, i mieszankę brzoskwini, około połowy na raz, ubijając tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
BrzoskwiniaBrzoskwinia
JajkoJajko
6
Wlać 2 szklanki ciasta do każdej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Do napełniania, w dużej misce, pokonać 1 szklankę masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Ubić 4 szklanki cukru pudru na małej prędkości, 1 szklanka na raz, aż będzie gładka. Ubić w 2 łyżkach puree z brzoskwini i 1/2 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu ciasta, od góry do góry.
10
Rozprowadzić 2/3 szklanki nadzienia na górze. Od góry drugą warstwą, od góry do dołu; rozprowadzić nadzieniem 2/3 szklanki. Wierzch z pozostałą warstwą, wierzch do góry. Cienko przemarznięta strona i wierzch ciasta z pozostałym nadzieniem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
11
W dużej misce, pokonać pozostałe 2 szklanki masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Ubić pozostałe 8 szklanek cukru pudru na niskim poziomie, około 1 szklanki na raz. Beat w 4 łyżki reserved puree z brzoskwini, 1 łyżeczka wanilii i kolor żywności, aż mieszane i pożądany kolor brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kolor żywnościKolor żywności
WaniliaWanilia
MasłoMasło
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
12
Torba wypełniająca wyposażona w dużą otwartą końcówkę Gwiazdy (otwór 1/2 cala). Zaczynając około 1 1/2 cala od dolnej krawędzi ciasta, zrobić środek kwiatu rozety przez ściskanie lukier w ciasnym okręgu. Kontynuuj wykonywanie koncentrycznych okręgów wokół środka, aby kwiat o średnicy około 3 cali. Dodać kwiaty na pokrycie stronie ciasta, zataczając się w górę iw dół wokół ciasta. Zrób kwiaty na torcie i wypełnij otwarte przestrzenie falistymi liniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn