Ciasto z brzoskwiniami i kardamonem na wierzchu

Ciasto z brzoskwiniami i kardamonem na wierzchu
Top-Crust ciasto brzoskwiniowo-Kardamonowe jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka skrobi kukurydzianej, masło, niebielona mąka uniwersalna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Top Crust Ciasto Brzoskwiniowo-Kardamonowe, Zdrowe i pyszne: ciasto brzoskwiniowo-Kardamonowe, oraz Bezglutenowa tarta brzoskwiniowa, Śliwkowa, malinowa z kremem Kardamonowym i skórką migdałową.

Instrukcje

1
Mieszanka mąki, cukru i soli inprocesor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać masło; za pomocą zakrętów on/off, przetwarzać, aż mieszanina będzie bardzo gruba.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodaj 3 łyżki wody z lodem; procesusing Włącz/Wyłącz włącza się, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Obrócić ciasto na lekko posmarowaną powierzchnię roboczą i krótko zagnieść justuntil ciasto łączy się, 4 do 5 obrotów.Spłaszczyć ciasto na dysk; owinąć w folię i wyjąć co najmniej 1 godzinę. DO AHEAD: może być wykonany1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Linia duża blacha do pieczenia z parchmentpapier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Rozwałkuj ciasto na lekko płatkowejpowierzchni do 13-calowej okrągłej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Przełożyć okrągłą do przygotowanej blachy do pieczenia i schłodzić 20 minut. Za pomocą foremki do ciastek 2 1/2 do 3 cali lub zapiekanki wyciąć kształty z ciasta, rozłożyć szafkę (pozostawić wycięcia na blasze do pieczenia). Jeśli nie jest to konieczne, usuń resztki ciasta, przeroluj i wytnij dodatkowe kształty dla łącznej liczby ok. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Schłodzić blachę podczas przygotowywania nadzienia.
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°.
2
Umieścić plastry brzoskwini w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj cukier, skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i kardamon i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
KardamonKardamon
CukierCukier
4
Przenieś nadzienie brzoskwiniowe do naczynia glasspie o średnicy 9 cali. Ostrożnie Rozmieść wycięcia na szczycie wypełnianiaw lekko nakładających się koncentrycznych kręgach, zaczynając od krawędzi i pracując w kierunku środka, całkowicie pokrywając wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
BrzoskwiniaBrzoskwinia
5
Skórkę posmarować jajkiem, następnie posypać cukrem surowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SurowyCukier Surowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
JajkoJajko
6
Umieść ciasto na obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec, aż skorupa jest złocisto brązowy, brzoskwinie są przetargu, i soki są bulgotanie thicklyat krawędzie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś pieto rack i ostudzić co najmniej 30 minut. Łyżka lub ciasto w temperaturze pokojowej do misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Podawać z jogurtem miodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
MiódMiód
10
* Zwany także cukrem turbinado lub demerara; dostępny w większości supermarketów i w sklepach z naturalną żywnością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn