Ciasto Z Bananem, Masłem Orzechowym I Puddingiem Czekoladowym
Ten przepis służy 8 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bananowy, mleczny, czekoladowy budyń o smaku czekoladowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka z masłem orzechowym i czekoladą, Czekolada Masło Orzechowe Banan Blender Budyń, oraz Masło Orzechowe Czekolada Banan Chleb Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
14 ciastek drobno pokruszyć, wymieszać z masłem. Naciśnij mocno na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Umieść plastry banana na dnie skorupy. Posiekać pozostałe 2 ciasteczka; odstawić.
Dodać mleko do suchej masy budyniowej w średniej misce. Ubić trzepaczką 2 min. Delikatnie wymieszać w 1 szklance ubitej polewy; rozprowadzić na plasterkach banana. Top z pozostałych 1/2 szklanki bitą polewą i posiekane ciasteczka.
Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.