Ciasto z anyżem gwiazdkowym i kolendrą
Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, dekoracji: truskawki, farina, takie jak krem z pszenicy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne Ciasto Przyprawowe Z Kurkumą, Anyżem Gwiazdkowym I Kolendrą, Duszone Golonki Jagnięce Z Kolendrą, Koprem Włoskim I Anyżem Gwiaździstym, oraz Herbatniki z anyżem gwiazdkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. i masła i mąki 8-przez 2-calowy Okrągły patelni ciasto.
Do miski przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól. W elektrycznym młynku do kawy / przypraw drobno zmiel nasiona kolendry i anyż Gwiaździsty. W dużej misce z mikserem ubić razem masło i cukier, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodaj mieszankę mąki, zmielone przyprawy i pozostałe składniki i ubijaj na małej prędkości, aż do połączenia. Zwiększ prędkość do wysokiej i pokonać ciasto 3 minuty.
Wlać ciasto na patelnię i piec w środku piekarnika, aż ciasto oderwie się lekko od strony patelni, o 50 protokół.
Fajne ciasto na patelni na stojaku 10 minut. Odwróć ciasto na stojak i usuń patelnię. Odwróć inny stojak na ciasto i obróć ciasto w prawo do góry. Fajne ciasto całkowicie.