Ciasto Włoskie Czekoladowo-Cabernet Sauvignon

Ciasto Włoskie Czekoladowo-Cabernet Sauvignon
Need a deser wegetariański? Czekoladowe i włoskie ciasto Cabernet Sauvignon może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, dżem morelowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wołowina duszona w Cabernet Sauvignon, Dżem Z Czereśni I Cabernet Sauvignon, oraz Ypocras-czerwone wino z Cabernet Sauvignon z Winnicy Mira dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn