Ciasto wołowe w stylu Huntera
Placek wołowy w stylu Huntera jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 24g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pasty pomidorowej bez dodatku soli, marchew, merlot i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ciasto wołowe w stylu Huntera, Grillady W Stylu Myśliwskim, oraz Królik Hunter ' s Style.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj stek, cebula, i czosnek; gotować 5 minut lub aż stek jest rumiane.
Dodać bulion wołowy i następne 3 składniki na patelnię; dobrze wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 25 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z marchewką, grzybami i tymiankiem; przykryć i dusić 30 minut.
Mąkę i wodę wymieszać w małej misce, mieszając trzepaczką; dodać do mieszanki steków na patelni. Gotować na średnim ogniu 2 protokół lub aż gruby.
Wyjąć i wyrzucić tymianek; wymieszać z solą i pieprzem.
Łyżka stek nadzienie do 9-calowy talerz Deep-dish pie pokryte sprayem do gotowania. Rozwiń ciasto ciasto; wyciąć małe szczeliny w centrum, aby odpowietrzyć, i umieścić nad nadzieniem. Wchodzisz krawędzie pod; flet.
Piec w 425 przez 17 do 18 protokół lub do lekko rumiane.