Ciasto Wiśniowo-Orzechowe Polane Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta wiśniowo-orzechowego z polewą czekoladową. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz wyciąg z migdałów, syrop kukurydziany, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Batoniki Pecan Z Polewą Czekoladową, oraz Cherry Chocolate Pecan Pie.
Instrukcje
W małej misce wymieszać wiśnie i brandy.
Odstawić na 15 minut; nie drenować.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieścić pie crust w 9-calowym szklanym talerzu pie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla ciasta wypełnionego jedną skórką. W dużej misce, beat masło, cukier, syrop kukurydziany, ekstrakt z migdałów i jaj z ręcznym trzepaczką lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane. Wymieszać mieszaninę wiśni i orzechów pekan.
Wlać do wyłożonej skórką płyty ciasta.
Piec 30 minut, przykrywając folią po 15 minutach, jeśli ciasto zbyt szybko się brązowieje. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Piec 12 do 15 minut dłużej lub do środka jest ustawiony i powierzchni jest głęboki złoty kolor. Fajne 30 minut.
W kuchence mikrofalowej miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i olej uncovered na wysoki 1 minuta; wymieszać, aż będzie gładka.
Mżawka czekolada na ciasto. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.