Ciasto Wiśniowo-Orzechowe Polane Czekoladą

Ciasto Wiśniowo-Orzechowe Polane Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta wiśniowo-orzechowego z polewą czekoladową. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz wyciąg z migdałów, syrop kukurydziany, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Batoniki Pecan Z Polewą Czekoladową, oraz Cherry Chocolate Pecan Pie.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać wiśnie i brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 15 minut; nie drenować.
3
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić pie crust w 9-calowym szklanym talerzu pie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla ciasta wypełnionego jedną skórką. W dużej misce, beat masło, cukier, syrop kukurydziany, ekstrakt z migdałów i jaj z ręcznym trzepaczką lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane. Wymieszać mieszaninę wiśni i orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
MasłoMasło
CzereśnieCzereśnie
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać do wyłożonej skórką płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec 30 minut, przykrywając folią po 15 minutach, jeśli ciasto zbyt szybko się brązowieje. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec 12 do 15 minut dłużej lub do środka jest ustawiony i powierzchni jest głęboki złoty kolor. Fajne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W kuchence mikrofalowej miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i olej uncovered na wysoki 1 minuta; wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Mżawka czekolada na ciasto. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn