Ciasto Wiśniowo-Migdałowe

Ciasto Wiśniowo-Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta wiśniowo-migdałowego. Ten przepis służy 10 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mleko, masło, blanszowane migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cherry Crumb Cake {Cherry & Almond-Improv}, Ciasto wiśniowo-migdałowe, oraz Ciasto Wiśniowo-Migdałowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wiśnie, migdały, i 1/2 szklanki mąki w misce; wymieszać, aż owoce są dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W innej misce, połączyć 1 3/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia, i sól. Dobrze wymieszać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Masło śmietankowe lub margaryna, cukier i aromaty razem, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
4
Dodawać jajka po kolei, ubijając przez minutę mikserem na dużej prędkości po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać mieszankę mąki do śmietanej mieszanki na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać z mąką owoce i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
OrzechyOrzechy
6
Rozłóż ciasto na nasmarowane i posypane mąką bundt lub tube pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 300 stopni F (150 stopni C) przez 55 do 65 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić ciasto na patelni przez 10 minut, a następnie włączyć na stojaku drucianym do całkowitego ostygnięcia. Owinąć schłodzone ciasto w folię aluminiową i przechowywać w chłodnym miejscu przez kilka dni, aby ciasto dojrzało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn