Ciasto Wiśniowo-Kukurydziane Do Góry Nogami

Ciasto Wiśniowo-Kukurydziane Do Góry Nogami
Ciasto wiśniowo-kukurydziane do góry nogami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 69 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mąki uniwersalnej, cukru, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto wiśniowo-kukurydziane do góry nogami, Borówkowe ciasto kukurydziane do góry nogami, oraz Ciasto Kukurydziane Z Jagodami Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć 1/4 szklanki masła z brązowym cukrem i octem w 10-do 11-inchovenproof patelni z 2-calowy-wysokie boki. Mieszaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści i cukier się rozpuści, około 2 minut. Zwiększyć ciepło do wysokiej; dodać wiśnie i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzereśnieCzereśnie
OcetOcet
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
4
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, pokonać 1/2 Puchar masła w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać cukier; ubić do bladego i puszystego, około 3 minut. Ubić w żółtkach i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
CukierCukier
6
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem w 2 Dodatki każdy, ubijając tylko do mieszania i od czasu do czasu skrobanie w dół boki miski. Używając czystych, suchych ubijaków, ubijaj białka w innej średniej misce, aż staną się spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i ubijać, aż białka będą sztywne, ale nie suche. Używając gumowej szpatułki, złóż 1/4 białek na ciasto, aby lekko rozjaśnić. Złóż pozostałe białka w 3 dodatkach (ciasto będzie grube). Łyżka ciasto na wiśnie w patelni, a następnie rozprowadzić równomiernie z przesuniętą szpatułką na pokrycie wiśni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
CzereśnieCzereśnie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
8
Piec ciasto, aż top będzie złoty kolor i tester włożony do środka wychodzi czysty, około 45 minut. Schłodzić w patelni na stojaku 5 minut. Uruchom szpatułkę wokół krawędzi ciasta, aby poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
9
Umieść duży talerz do góry nogami na patelni. Używając uchwytów do garnków lub rękawic kuchennych, mocno przytrzymaj talerz i skillettogether i odwróć. Pozostaw patelnię na szczycie ciasta 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
PatelniaPatelnia
10
Usuń patelnię. Jeśli to konieczne, zmień układ wiśni, które mogły zostać usunięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Niech ciasto ostygnie co najmniej 45 minut.
12
Ciasto pokroić w kliny i podawać lekko ciepłe lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn