Ciasto Wiśniowo-Jagodowe

Ciasto Wiśniowo-Jagodowe
Ciasto wiśniowo-jagodowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, cukier, skórki z ciasta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Naciśnij jedną ze skórek ciasta na 9-calowy talerz ciasta. W dużej misce wymieszać 1/2 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i cynamonu. Wymieszać z nadzieniem wiśniowym i jagodami. Łyżka do skorupy ciasta. Top z drugiej skorupy i naciśnij krawędzie do uszczelnienia. Krawędzie flet, lub naciśnij palcami widelca. W filiżance ubij razem białko i wodę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Białka JajBiałka Jaj
CynamonCynamon
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Posmaruj wierzch ciasta, a następnie posyp 2 łyżeczkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Piec przez 45 do 55 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż skorupa będzie złoty kolor. Przykryj krawędzie skorupy folią aluminiową, jeśli wydają się zbyt ciemne. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny, aby nadzienie ustawiło się przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn