Ciasto winne mamy
Ciasto winne mamy to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mieloną gałkę muszkatołową, błyskawiczną mieszankę budyniu waniliowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Tort z lejkiem dla mamy, Bary PBJ Momma, oraz Lasagne mojej mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 10 calowy patelnia bundt.
W średniej misce połączyć ciasto mix, instant budyń waniliowy, gałka muszkatołowa, olej roślinny, białe wino, i jajka. Ubić mikserem elektrycznym przez 5 minut.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Niech ciasto ostygnie na stojaku na patelni przez 10 minut, a następnie wyjąć ciasto z patelni do stojaka.
Niech ciasto ostygnie całkowicie przed krojeniem.
Udekoruj pokrojone ciasto bitą śmietaną lub polej cukrem cukierniczym i pokrojonymi truskawkami.
Wariacja: można również" mąkę " patelnię po to został nasmarowany proszkiem kakaowym lub mieszaniną cukru cynamonowego do teksturowanej Skórki. Wystarczy napełnić czystą solniczkę, aby ułatwić aplikację. Wyeliminuje to "białe rzeczy" na zewnątrz pieczonego ciasta, co sprawia, że ciasto jest ładniejsze.