Ciasto Wiatraczkowe I Śmietana

Ciasto Wiatraczkowe I Śmietana
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Jeśli 84 grosze za porcję spada w budżecie, ciasto i śmietana może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jeśli masz cool whip lite bited topping, Funt ciasto, brzoskwinie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Malinowy Ser Twarogowy Paszteciki, Berry Pinwheel Cake, oraz Łatwe steki ze szpinakiem i serem śmietankowym.

Instrukcje

1
Posiekać 1 brzoskwinię; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2
Wlać mleko do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać pudding mix. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Odstawić 5 minut lub aż lekko zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą, skórką pomarańczową i posiekaną brzoskwinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
5
Ułóż plasterki ciasta funta na talerzu. Łyżka pudding mieszaniny równomiernie na ciasto. Pokrój pozostałą brzoskwinię. Top ciasto z plastrami brzoskwini i pozostałe owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
6
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn