Ciasto Wiatraczkowe I Śmietana
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Jeśli 84 grosze za porcję spada w budżecie, ciasto i śmietana może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jeśli masz cool whip lite bited topping, Funt ciasto, brzoskwinie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Malinowy Ser Twarogowy Paszteciki, Berry Pinwheel Cake, oraz Łatwe steki ze szpinakiem i serem śmietankowym.
Instrukcje
Posiekać 1 brzoskwinię; odstawić.
Wlać mleko do średniej miski.
Dodać pudding mix. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego.
Odstawić 5 minut lub aż lekko zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą, skórką pomarańczową i posiekaną brzoskwinią.
Ułóż plasterki ciasta funta na talerzu. Łyżka pudding mieszaniny równomiernie na ciasto. Pokrój pozostałą brzoskwinię. Top ciasto z plastrami brzoskwini i pozostałe owoce.
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce.