Cherry - berry Pie może być tylko deser szukasz. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 395 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę, masło, szybkie gotowanie tapioka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Tom ' s Cheery Cherry Cherry berry Pie.
Instrukcje
1
Zrobić skórkę: w robocie kuchennym, pulsować mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodaj schłodzone masło i pulsuj, aż będzie wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Groch
3
Dodać zamrożone masło i pulsować, aż będzie wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Groch
4
Skropić mieszaninę octu na mieszaninie mąki. Pulsuj, aż ciasto zacznie się łączyć. Wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie wyrabiać, tworząc gładkie ciasto. Ciasto podzielić na pół i spłaszczyć na 2 dyski. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Ciasto
Mąka Uniwersalna
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj jeden krążek ciasta na okrągłą 12-calową, grubą na 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
6
Przełożyć na 10-calowy metalowy talerz i zamrozić na 20 minut.
7
Rozwałkuj pozostałe ciasto o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
8
Przełożyć na blachę do pieczenia i zamrozić na 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
9
Zrobić nadzienie: w małej misce ubić 1 szklankę cukru z tapioką i solą. W innej misce wrzucić wiśnie z malinami i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Maliny
Czereśnie
Tapioka
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
10
Posypać mieszaniną cukru i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
11
Mąkę wymieszać z pozostałą 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
12
Posypać skórką; wystukać nadmiar. Łyżka nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
13
Używając rowkowanego koła ciasta, pokrój pozostałe ciasto na paski o szerokości 3/4 cala. Ułóż paski w poprzek ciasta w kratowy wzór. Przyciąć zwisające paski do 1/2 cala i przycisnąć je do skorupy. Uszczypnij krawędź między palcami, aby ją ubić. Ciasto zamrozić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto
14
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
15
Posmaruj krem na kratkę i obręcz i posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Cukier
16
Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę lub do momentu, gdy skórka będzie bogato rumiana, a nadzienie zacznie bąbelkować. W razie potrzeby przykryj ciasto folią na ostatnie 10 minut pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
17
Ostudzić na stojaku, aż do ogrzania przed podaniem.