Ciasto Wiśniowo-Bourbonowe

Ciasto Wiśniowo-Bourbonowe
Ciasto wiśniowo-Bourbonowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz staromodny owies, bourbon, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Bourbon-Gruszka, Ciasto Wiśniowe, oraz Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij wszystkie składniki, z wyjątkiem trzepania w średniej misce, aż nie pozostaną grudki cukru. Masło wcierać opuszkami palców w mieszankę owsianą, aż do całkowitego wchłonięcia. Jeśli masło zaczyna mięknąć podczas mieszania, schłodzić mieszaninę, aby ją ujędrnić, około 15 minut (zimne masło zapewnia łuszczącą się, delikatną kruszonkę). Przykryć i schłodzić do 5 dni do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż obramowany arkusz z folią; lekko powlecz rozpylaczem (dla łatwego czyszczenia w przypadku pęcherzyków ciasta) i odstaw na bok. Danie Linepie ze skórką i karbowanymi krawędziamidekoracyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść naczynie na ciasto na przygotowaneblacha do robienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Połącz wiśnie i pozostając5 składników w dużej misce. Używając gumyspatula, delikatnie wymieszaj, aż czereśnie zostaną pokryte i mieszanina zostanie równomiernie rozłożona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wiśnie wlać do skórki ciasta i polać kruszonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
CzereśnieCzereśnie
5
Piec do momentu, aż ciasto i środek kruszonki będą głęboko złocisto brązowe, a soki z wiśni będą bulgotać i gotować zagęszczony, 1 1/4–1 1/2 godzin. (Soki zaczną wyciekać ze skórki i na foliowaną arkusz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
CzereśnieCzereśnie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Niech ciasto ostygnie przez co najmniej 2 godzinw temperaturze pokojowej, aby umożliwić prawidłowe ustawienie napełniania. (
7
Cięcie w cieście przed ustawieniem spowoduje cieknące nadzienie.) Przykryć i odstawić do 1 dnia w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn