Ciasto warzywne V-12 może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1596 kalorii, 28g białka, oraz 104g tłuszczu każdy. Na 4,03 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukinii, tymianku, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest znakomite. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzać olej rzepakowy i masło w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Gdy masło się rozpuści, dodaj marchew, słodkie ziemniaki, białe grzyby, cukinię i paprykę, i wymieszaj, aby pokryć. Gotować, aż grzyby zrezygnują z soków, doprawić solą i pieprzem, i piec w piekarniku, aż ziemniaki będą miękkie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pieczarki Białe
Słodkie Ziemniaki
Olej Rzepakowy
Grzyby
Ziemniak
Cukinia
Marchew
Papryka
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
3
Wyjąć i ostudzić do temperatury pokojowej.
4
Podczas gdy warzywa są smażone, rozpocząć SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
SOS
5
Połączyć mleko, cebula, liść laurowy, goździki, gałka muszkatołowa, tymianek, pietruszka łodygi, i łodygi mięty w ciężkich skrajni, nie korozyjne rondel na średnim ogniu. Na oddzielnej patelni Utwórz zasmażkę, gotując masło i mąkę przez kilka minut, ciągle mieszając, bez brązowienia, aż wydziela orzechowy aromat, a następnie wyjmij z ognia. Gdy mleko jest dość gorące, wlej niewielką ilość do zasmażki, mieszając, aż mleko zostanie dokładnie wymieszane. Odstawić do pozostałego mleka i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Pietruszka-nać
Masło
Goździki
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Cebula
Tymianek
Mleko
Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
6
Wyjąć z ognia, przecedzić i ubić w jogurcie i parmezanie. Doprawić do smaku białym pieprzem i w razie potrzeby solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Biały Pieprz
Jogurt
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Umieścić kawałek folii na powierzchni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
8
Rozwałkuj ciasto i, używając odpowiednio wielkości miski zbożowej lub małej miski do mieszania jako szablonu, Wytnij 6 rund o średnicy 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Ciasta
Zboża
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
9
Złożyć pieczone warzywa do sosu i równomiernie wymieszać mieszaninę na 6 indywidualnych, 6-calowych misek żaroodpornych (idealne są do tego miseczki z zupą cebulową), a brzegi miseczek posmarować jajkiem. Wierzch każdy z kółkiem ciasta, drapując skórkę na obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Warzywa
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Umyć wierzch ciasta umyć jajkiem i piec w temperaturze 400 stopni F do złotego koloru, około 12 do 15 minut.