Ciasto Warzywne

Ciasto Warzywne
Ten przepis służy 6. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Jeśli masz majeranek, gałkę muszkatołową, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Najfajniejsze Ciasto Brownie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
------- Przygotowanie Skórki----------.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
Mąkę i masło wymieszać palcami, dodawać powoli wodę, aż ciasto uformuje się w kulkę
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do okrągłego lub kwadratowego naczynia do pieczenia, w zależności od preferencji geometrycznych smaru i skorupy wstępnej przez 15-20 minut w 350 (poke dno skorupy widelcem).--------- Przygotowanie nadzienia warzywnego---------.Podsmaż cebulę na oleju do miękkości, dodaj ziemniaki i marchewkę, dodaj bazylię, majeranek i paprykę, sól i pieprz do smaku, przykryj przez kilka minut, od czasu do czasu mieszając
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
MajeranekMajeranek
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Dodać groszek, kukurydzę i grzyby; przykryć jeszcze kilka minut, od czasu do czasu mieszając (w pewnym momencie możesz zdjąć pokrywę, aby ugotować trochę wody).----------- Przygotować sos----------.Roztopić masło i dodać mąkę, gotowanie w niskiej temperaturze zagęścić i brązowy
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Dodać mleko i podgrzać powoli wyłączyć ogień i dodać ser, musztardę i gałkę muszkatołową.---------- Przygotowanie dodatków-----------.Roztopić masło i pokruszyć chleb na patelni (czerstwy chleb działa dobrze)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeża Resztkaświeża Resztka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać przyprawy i brązowy.------------ Zrobić ciasto-----------.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
7
Dodaj nadzienie warzywne do ładnie przygotowanej Skórki (łyżka łyżką szczelinową, aby wyciąć dodatkową wodę)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Polać nadzieniem sosem i lekko wymieszać gumową szpatułką
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Posypać okruchy chleba polewą na wierzchu ciasta gotować przez około 50 minut w 350, odstawić na 10 minut lub tak, jeść.Ponieważ ta skórka jest obfita, wolę ją nieco przygotować.Eksperymentuj z tym, aby znaleźć własne preferencje.Trick do tego przepisu jest przygotowanie nadzienie, sos, i polewa jednocześnie.Zwykle kończy się kończąc SOS ostatni, ale nie straciłem nadzieję.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Składniki

0Batoniki toffi Heath1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka3chleb, pokruszonychleb, pokruszony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża resztkaświeża resztka2Batoniki toffi Heathświeża resztkaświeża resztka4Batoniki toffi Heathświeża resztkaświeża resztka1łyżka czerwony ocet winnymarchew, pokrojona w rundmarchew, pokrojona w rund2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser cheddar, tartyser cheddar, tarty1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekukurydza mrożonakukurydza mrożona0Batoniki toffi HeathPapryka węgierskaPapryka węgierska1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoPapryka węgierskaPapryka węgierska0Batoniki toffi Heathmajeranekmajeranek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomajeranekmajeranek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki pokrojone w plasterkipieczarki pokrojone w plasterki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo8 cienkich plastrów szynki Virginia lub prosciutto8 cienkich plastrów szynki Virginia lub prosciutto0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolejolej1cebula posiekanacebula posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożonygroszek mrożony1ziemniaki pokrojone w kostkęziemniaki pokrojone w kostkę6krewetki i żyłki12 cienkich plastrów w pełni ugotowanej szynki (ok.12 cienkich plastrów w pełni ugotowanej szynki (ok.2Batoniki toffi Heathzimna wodazimna woda1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSól $ Świeżo zmielony czarny pieprzSól $ Świeżo zmielony czarny pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka Białamąka Biała3Batoniki toffi Heathmąka Białamąka Biała
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn