Ciasto trzy jagodowe z kremem waniliowym

Ciasto trzy jagodowe z kremem waniliowym
Ciasto trzy jagodowe z kremem waniliowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Jeśli masz sól, ciasto, akompaniament: krem waniliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Summer Berry Vanilla Bean Parfaits z bitą śmietaną z wanilii, Ciasto trzy jagodowe z kremem waniliowym, oraz Lody Wirowe Z Jagodami Waniliowymi.

Instrukcje

1
Umieść dużą blachę do pieczenia na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Ubić razem cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, tapiokę i sól, a następnie wymieszać z jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
TapiokaTapioka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta (zachowaj pozostały kawałek schłodzony) na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 13-calową okrągłą i dopasuj do płytki ciasta. Krawędź Trim, pozostawiając zwis 1/2 cala. Schłodzić skorupę podczas rozwałkowywania ciasta na wierzchnią skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Rozwałkować pozostały kawałek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni z mąką wałkiem do ciasta na 11-calową okrągłą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Łyżka napełniania do skorupy, następnie przykryć ciasto z ciasta okrągłe i wykończenia nożycami kuchennymi, pozostawiając 1/2-calowy zwis. Naciśnij krawędzie razem, a następnie ozdobnie zaciskaj krawędź.
6
Wierzch ciasta posmarować jajkiem i posypać cukrem ściernym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Wytnij 3 otwory parowe w górnej skorupie małym ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Piec ciasto na gorącej blasze do pieczenia w środku piekarnika 15 minut, następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 191° i nadal piec, aż skorupa jest złoty kolor i napełnianie jest bulgotanie, o 45 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Ciasto schłodzić na półce co najmniej 3 godziny przed podaniem, aby soki lekko zgęstniały (nadzienie nadal będzie soczyste).
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn