Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą

Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą
Need a deser wegetariański? Pomarańczowy pocałował truskawkowy rabarbar ciasto może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, mielona gałka muszkatołowa, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą, Dżem truskawkowo-rabarbarowy z pomarańczą i kardamonem, oraz Truskawka i rabarbar o smaku pomarańczowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Podzielić ciasto ciasto na pół, rozwałkować na pół do okrągłej skorupy pie o średnicy 12 cali i umieścić skorupę pie na dnie 10-calowego naczynia pie. Przechowywać w lodówce drugą połowę ciasta ciasto aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Wymieszać 1 1/2 szklanki cukru, sól, skórka pomarańczowa, tapioka, i gałka muszkatołowa razem w misce, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszaj rabarbar, truskawki i sok pomarańczowy, uważając, aby nie zmiażdżyć truskawek; wlej do przygotowanej skorupy ciasta. Nadzienie posmarować kawałkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
TapiokaTapioka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozwałkuj ciasto reserved pie do około 12-calowego koła i umieść górną skórkę na nadzieniu owocowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Złóż krawędzie górnej i dolnej skorupy razem uszczelnić dwie skórki razem. Uformuj zaokrąglone wcięcie na krawędzi skorupy ciasta, umieszczając lewy palec wskazujący na zewnętrznej krawędzi skorupy i ściskając skorupę o nią palcem wskazującym i kciukiem prawej ręki. Poruszaj się po krawędzi ciasta, ściskając krawędź skorupy przed lewym palcem wskazującym, aby zrobić karbowaną skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Na wierzchnią skórkę ciasta posmarować mlekiem i posypać 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Wytnij kilka otworów wentylacyjnych w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zgęstnieje i bulgotanie, a skorupa rumiana, 40 do 50 protokół. Sprawdzić po 30 minutach pieczenia; jeśli krawędzie Skórki zbyt szybko się brązowią, przykryć je paskami folii aluminiowej. Schłodzić ciasto przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn