Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą

Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą
Need a deser wegetariański? Pomarańczowy pocałował truskawkowy rabarbar ciasto może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, mielona gałka muszkatołowa, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą, Dżem truskawkowo-rabarbarowy z pomarańczą i kardamonem, oraz Truskawka i rabarbar o smaku pomarańczowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Podzielić ciasto ciasto na pół, rozwałkować na pół do okrągłej skorupy pie o średnicy 12 cali i umieścić skorupę pie na dnie 10-calowego naczynia pie. Przechowywać w lodówce drugą połowę ciasta ciasto aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać 1 1/2 szklanki cukru, sól, skórka pomarańczowa, tapioka, i gałka muszkatołowa razem w misce, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszaj rabarbar, truskawki i sok pomarańczowy, uważając, aby nie zmiażdżyć truskawek; wlej do przygotowanej skorupy ciasta. Nadzienie posmarować kawałkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
TapiokaTapioka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozwałkuj ciasto reserved pie do około 12-calowego koła i umieść górną skórkę na nadzieniu owocowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4
Złóż krawędzie górnej i dolnej skorupy razem uszczelnić dwie skórki razem. Uformuj zaokrąglone wcięcie na krawędzi skorupy ciasta, umieszczając lewy palec wskazujący na zewnętrznej krawędzi skorupy i ściskając skorupę o nią palcem wskazującym i kciukiem prawej ręki. Poruszaj się po krawędzi ciasta, ściskając krawędź skorupy przed lewym palcem wskazującym, aby zrobić karbowaną skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Na wierzchnią skórkę ciasta posmarować mlekiem i posypać 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
6
Wytnij kilka otworów wentylacyjnych w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zgęstnieje i bulgotanie, a skorupa rumiana, 40 do 50 protokół. Sprawdzić po 30 minutach pieczenia; jeśli krawędzie Skórki zbyt szybko się brązowią, przykryć je paskami folii aluminiowej. Schłodzić ciasto przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn