Ciasto truskawkowo-rabarbarowe Buffalochef

Buffalochef Truskawkowe ciasto rabarbarowe może być tylko deser szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jeśli masz zmielony cynamon, truskawki, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Rozwałkuj połowę ciasta pie crust do okręgu o średnicy 11 cali i dopasuj skorupę do 9-calowego naczynia z ciastem.
Umieść naczynie na ciasto na obramowanej blasze do pieczenia.
W misce ubijamy 1/2 szklanki cukru, 1/2 szklanki mąki i 1 łyżeczkę cynamonu. Obcinaczem do ciast posiekać masło, aż polewa będzie przypominała okruchy; polewę odstawić na bok.
W innej misce wymieszaj razem truskawki, rabarbar, 1 1/3 szklanki cukru, krystalizowany imbir, 1/4 szklanki mąki, gałki muszkatołowej, 1/4 łyżeczki cynamonu i sól, aż dokładnie połączysz; ubić jajka.
Resztę ciasta rozwałkować w 11-calowe koło i pokroić w paski o szerokości 1/2 cala. Łyżka nadzienie truskawkowo-rabarbarowe do dolnej skorupy i posypać okruchy polewą równomiernie na całym nadzieniu. Zwilż Brzeg wypełnionej skorupy dolnej odrobiną wody i ułóż dwa najdłuższe paski w krzyż na środku ciasta. Pracując od następnego najdłuższego do najkrótszego paska, naprzemiennie poziome i pionowe paski, tkając paski podczas jazdy. Naciśnij paski kraty w dół na dolnej krawędzi skorupy do uszczelnienia, i przyciąć paski górnej skorupy starannie. Nacisnąć krawędzie Skórki widelcem zanurzonym w odrobinie mąki, aby uzyskać karbowaną krawędź.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni C (175 stopni C), aż ciasto bulgotnie, a skórka i okruchy są lekko rumiane, 45 do 50 więcej minut. Ostudzić ciasto co najmniej 1 godzinę przed podaniem.