Ciasto Truskawkowe Margarita
Ciasto truskawkowe Margarita może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $1.7 za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, mieszankę ciasta betty, bitą polewę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Dzień Matki. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Truskawkowe Margarita, Truskawkowo-Margaritan Ice, oraz Margarita Truskawkowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj lub lekko Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali.
Dodać wystarczającą ilość wody do picia wymieszać, aby zmierzyć 1 1/4 szklanki.
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, wymieszać pić, olej i białka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 2 protokół.
Piec i ostudzić i skierować na polu 13x9-calowy patelni.
Delikatnie wymieszać skórkę z limonki na ubitą polewę; rozprowadzić na wierzchu ciasta.
Dekoruj truskawkami. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.