Ciasto truskawkowe cioci Barbary
Ciasto truskawkowe cioci Barbary może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Ciasto truskawkowe cioci Rose, Ciasto truskawkowe cioci Kate, oraz Dip halibut Barbara.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Połączyć okruchy krakersów graham, 1/4 szklanki cukru i roztopione masło w misce do mieszania; wymieszać, aż równomiernie nawilżona i naciśnij na dole i po bokach 9-calowej patelni pie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest lekko rumiane i pachnie tosty, o 12 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Żelatynę moczyć w zimnej wodzie przez 3 minuty.
Podgrzać wodę i żelatynę w górnej części podwójnego kotła ustawionego nad gotującą się wodą, często mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
W schłodzonej szklance lub metalowej misce ubij śmietanę do uzyskania miękkich pików.
W misce wymieszać truskawki i 1/3 szklanki cukru.
Wlać mieszaninę żelatyny na truskawki. Delikatnie złóż bitą śmietanę aż do włączenia.
Wlać nadzienie do skorupy pieczonego ciasta i schłodzić w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny.